Hlavní obsah
Článek

Jitka Válková (32) svého nového partnera už neskrývá, naopak se s ním na veřejnosti hrdě ukazuje. Doposud ale nebylo známo, jak se tito dva hezcí lidé seznámili. My jsme zjistili, že je daly dohromady moderní technologie. Modelka se dala s mladým fotbalistou Bohemians Adamem Klavíkem (24) dohromady čistě neromanticky prostřednictvím sociální sítě.

„Dneska už je celkem normální, že se lidé poznávají virtuálně přes počítač. Nejsem moc typ holky, která by chodila lovit muže do společnosti. Naše první setkání přišlo díky fotkám, které mi začal Adam lajkovat. Tak jsem mu to oplácela, nakonec jsme si začali chatovat a posílat zprávy. Pak přišlo první setkání, druhé a už jsme se od sebe neodloučili,“ přiznává Jitka.

Na novém vztahu si nejvíce pochvaluje svobodu a mladistvost. „S bývalým přítelem Mírou jsem strávila krásný vztah, ale nakonec jsem zjistila, že ve svém věku potřebuji trošku mladistvé spontánnosti a volnosti, což mi začalo chybět. I když s Adamem ještě nebydlíme, máme opravdu krásný vztah postavený na volnosti a důvěře, moc si to užívám,“ prozradila nám Válková na workshopu luxusní londýnské kosmetické značky.

Česká Miss 2010 je pověstná tím, že miluje šminky a nebojí se výrazných kombinací. „Miluju líčení a líčidla. Hrozně ráda líčím nejen sebe, ale i kamarádky. Pokud bych neměla dělat modeling nebo zpívat, rozhodně by mě bavilo dělat vizážistku. Už se těším, až si sednu do lavice a nakouknu do tajů make-upu,“ přiznala Válková.

Reklama

Další články

Načítám