Hlavní obsah
Článek

Gábina Partyšová (45) v poslední době hodně jezdí na výlety po luxusních hotelích, kde ukazuje tělo v plavkách, moderuje, prohání se po golfovém hřišti a taky hodně cvičí. Za poslední rok shodila všechny nadbytečné tukové zásoby, zpevnila se a tělo má pevné jako skálu. Z dříve bujných prsou tak moc nezůstalo, ale moderátorku to zjevně netrápí.

„Prsa se dají vždycky zvětšit. Já si díky cvičení čistím hlavu. Jsem na něm závislá. Nyní jsem navíc začala pěstovat cvičení venku, což je naprosto úžasná záležitost. Dokonce s Jaro Slávikem organizujeme pro lidi v září pětidenní soustředění s trenéry v Tatrách. Účelem je, aby si každý člověk během cvičení vyzkoušel své síly,“ říká moderátorka.

Propagační fotografie se měly původně také fotit na horách. Nakonec ale vznikly na strahovském stadiónu. „Nenašla jsem ve svém diáři čas skloubit všechny své povinnosti, takže jsme fotili v Praze,“ vysvětluje Gábina, která je cvičením doslova posedlá a nehodlá polevit.

Podobně je na tom i Jaro Slávik, který nedávno šokoval podivným účesem. „Outdoor fitness preferuji před klasickým chozením do posilovny. Tu si můžeme udělat vlastně kdekoliv. Když jsem u jezera vedle cyklistické stezky s množstvím běžeckých cest a přírodních překážek, mohu cvičit tam. Nemusím být zavřený ve vydýchané místnosti, která je plná zpocených lidí,“ míní známý porotce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám