Hlavní obsah
Článek

Jak Super.cz již informoval, v těchto dnech vychází jako poslední pocta zpěvačce cédéčko Iveta Naposledy s písní Chci s Tebou vzlétnout. Jen jak se o tom majitel řádu vdovec Ivety Bartošové (†48) Josef Rychtář (65) dozvěděl, prý vycítil šanci a chtěl si údajně z dárku fanouškům své manželky urvat svůj podíl. I pod pohrůžkou soudními tahanicemi!

„Nechci se zúčastnit honu na Josefa Rychtáře. Je ale fakt, že když se dozvěděl o tom, že s Ivetiným souhlasem a na základě našich dohod, o kterých on nic neví a ani nemůže nic vědět, vydávám jako poslední poctu desku, kterou jsme spolu pro mě udělali, napsal mi takovou zprávu, že mi z toho bylo až špatně,“ říká Jarek Šimek (50). Esemesku nechce zveřejňovat, nastínil ale, že šlo možná až o nepřímé vyhrožování předběžným opatřením.

„Dal mi najevo, že bez jeho souhlasu nic vydávat nesmím. Měl jsem z toho pocit, že si nepřímo říká o to, abych se dožadoval jeho souhlasu a on si na základě toho vymohl nějaký ten podíl z prodeje. Samozřejmě morálně apeloval, což mi připadalo po všech jeho necitlivých krocích po smrti Ivety velmi smutné. Tím u mě lidsky skončil. Ta deska není žádný kšeft, na rozdíl od jiných nepoškozuji Ivetinu památku, spíš naopak. Jde o dárek jejím fanouškům, které musí štvát, že se pořád dokola rozebírá jen Ivetino soukromí, urny a podobně, a vůbec se neřeší krásné písničky, které zpívala. A které chtěla, abych vydal,“ zlobí se Šimek

Rychtář Super.cz kontakt se skladatelem přiznal a řekl i to, že hudbě nerozumí a že celá deska je krásná, ale trvá si na tom, že o jednáních Ivety se Šimkem před čtyřmi lety, kdy s ní ještě nežil, ví víc než autor desky. A o peníze mu prý nejde. O co tedy, to jsme se nedozvěděli.

Reklama

Další články

Načítám