Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jeden z nejpevnějších manželských svazků v Hollywoodu je v troskách. Melanie Griffith (56) a Antonio Banderas (53) se po osmnácti letech rozvádějí a herečka dává jasně najevo, že chce za vším udělat tlustou čáru. Poté, co sundala snubní prsten, rovněž zamaskovala silnou vrstvou make-upu Antoniovo jméno z tetování na rameni.

Šestapadesátiletá herečka v pondělí odjela do Itálie, aby se účastnila 60. ročníku filmového festivalu v Taormině a svými šaty na ramínka a zcenzurovanou kérkou řekla vše. Chystá se snad tetování odstranit a toto bylo pouze provizorní řešení? Případně by si mohla ponechat jen srdce a po čase do něj nechat vepsat jméno nové lásky...

Jinak se však Melanie, o které se veřejně ví, že na svého muže hodně žárlila a přála si ‚asistovat‘ na place i u natáčení jeho postelových scén, nezdála být nikterak zkroušená. Naopak vedla družný rozhovor s Evou Longoriou a v hlubokém výstřihu nechala vyniknout své přednosti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám