Hlavní obsah
Článek

Postarší blondýna, která se snaží pomocí necitlivých zásahů do obličeje zastavit čas, psala už od 70. let dějiny populární hudby. Velšská zpěvačka je díky chraplavému hlasu dodnes výraznou interpretkou a její časem prověřené hity patří k oblíbeným šlágrům retro večírků.

Bonnie Tyler (63) se stále snaží udržet na výsluní, a loni dokonce Velkou Británii reprezentovala na Eurovizi, kde ale s písní Believe In Me skončila až na 19. místě. Mnohem větší úspěch slavila v minulosti, kdy patřila k nejpopulárnějším zpěvačkám. Bonnie sice nikdy nepatřila k hvězdám, které by okouzlovaly svou vizáží, ale její písně znají i ti, kteří popovou produkcí 80. let opovrhují.

Hudební kariéru Bonnie Tyler odstartovala už v roce 1977, kdy vydala debutové album The World Starts Tonight. V 80. letech se stala mezinárodní hudební ikonou díky hitům Total Eclipse of the Heart či Holding Out For a Hero, které se později dočkaly i českých verzí. První z nich jako Zatmění přezpívala Leona Machálková, druhý si vypůjčila Lucie Vondráčková a slavila s ním úspěch pod názvem Ať je jak vítr.

Přestože by si vystačila se starším repertoárem, Bonnie vydala nové písně i v posledních letech. Fanoušci ale přesto po dámě, která se očividně svěřila do péče plastických chirurgů, vyžadují její 30 let staré písně.

Reklama

Další články

Načítám