Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když je spokojená, tak žere, nebojí se přiznat zpěvačka a moderátorka Linda Finková, která po rozchodu s manželem Richardem Genzerem (57) našla nové štěstí v podobě partnera Milana Vovese. A zatímco vedle Richarda mívala ideální postavu, tak teď raději kila navíc skrývá pod plandavými svršky.

Právě tak to vypadalo na setkání s umělci, kteří vystoupí na dalším ročníku charitativního koncertu na hradě Houska, který se každoročně koná na začátku srpna. A Linda se tam rozhovořila o své váze v rámci vyprávění o tom, kam se chystá na dovolenou.

"Budou to dva týdny v Itálii a hlavně tam musí být all you can eat. Přibírám pořád a nemusí být ani dovolená, počítám, že potřebuju zhubnout tak osm kilo. Celý život jsem byla vychrtlá, ale po dětech to jde nahoru. Navíc když jsem spokojená, tak žeru,“ povzdychla si Finková.

Linda Finková na Housku dorazí v plné sestavě, tedy s přítelem i s oběma dětmi. Na duchy, kteří tam starší, ale prý nevěří. „Čím jsem starší, tím víc věřím té teorii, že nejsme z opice ale z vesmíru. Takže věřím na mimozemšťany,“ dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám