Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Ewa Farna (30) momentálně natáčí nový videoklip a pro tuto příležitost se samozřejmě pořádně vyfikla.

Po trapasu s prostorově výraznými šaty ve tvaru krabice od dortu tentokrát vsadila na úzkou černou sukni, ve které jí to neuvěřitelně seklo! Ne nadarmo se říká, že černá zeštíhluje, což si uvědomuje i Farna, která by si podobný modýlek mohla vzít i na koktejlový festival známé minerálky, který proběhne v neděli na Václavském náměstí. Barmanům by se hned lépe míchaly drinky. I tak ale samozřejmě nemohla, a zřejmě ani nechtěla, zakrýt své žensky tvarované boky, které vévodí její kypré postavě.

Farna je zkrátka holka krev a mlíko a za své křivky se vůbec nestydí. Na některých fotkách si nešlo nevšimnout, že se nápadně podobá americké hvězdě reality show, sexbombě a profesionální celebritě Kim Kardashian (43), která nedávno navštívila Prahu.

Na monstrózní pozadí Kardashian sice nemá ani Farna, ale jinak má s americkou hvězdou leccos společného. Obě se pyšní výstavními ňadry a rády je ukazují v hlubokých dekoltech a obě občas šlápnou vedle s výběrem vhodného outfitu. Ewa je ale přeci jen o dost mladší než Kardashian a nepatří k tak velkým exhibicionistkám jako Kim, jež se už několikrát neváhala svléknout před objektivem fotoaparátu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám