Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pamatujete se na písničky a videoklipy, které se pravidelně uváděly v pořadu TKM, tedy Televizním klubu mládeže? Jedněmi z nejpopulárnějších byly skladby Pavla Rotha Jsi krásnější než růže, Zahrada ticha nebo Princezna. Plakáty tmavovlasého mladíka visely v řadě dívčích pokojíčků.

Po sametové revoluci se sice na nějaký čas ztratil z povědomí, dokonce se živil i jako taxikář, časem se mu ale podařilo k muzice vrátit, a dokonce vydává i desky. Letos vystoupí na charitativním koncertě na hradě Houska, který už přes deset let pořádá zpěvák Martin France.

"Stále se muzikou slušně uživím. Mám dvě alba připravená k vydání, muziku si píšu já a texty manželka. Studio mám doma, kousek za Prahou,“ vysvětlil Pavel. Je to opravdu tak v pohodě? Své o tom naznačuje, že s manželkou letos neplánují vůbec žádnou dovolenou. "Jezdili jsme k moři až třikrát ročně, ale od doby, co jsme se přestěhovali a máme bazén, zůstáváme u něj,“ přiznal.

Reklama

Další články

Načítám