Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nikola Buranská (31) zaujala v soutěži Česká Miss nejen svým exotickým půvabem, ale i famózní postavou. Zadarmo ji ale ani ve svém věku nemá.

"Chodím pravidelně cvičit, snažím se co nejvíc. Chodím běhat, pak ještě do tepelné kabiny. A samozřejmě se snažím jíst zdravě a pravidelně a pít hodně vody," vypočítala na klinice plastické chirurgie, kam vyrazila spolu s kolegyněmi ze soutěže, mezi nimiž má jednoznačně nejlepší postavu. Ale i když to zní jednoduše, tak to zabere dost času.

Snědou pokožku má Nikola ovšem geneticky danou. Dokonce se přiznala, že ani opalovací krémy nejsou její největší přátelé. "Je to jak kdy, když jsme byly s holkama na soustředění na Mauriciu, používala jsem vysoký faktor, ale běžně na pláž nosím menší. Taky se mi ale povede, že použiju jen olej, abych se rychle opálila, a pak se spálím jako na dovolené v Egyptě s přítelem," přiznala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám