Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá moderátorka erotického pořadu Peříčko Jana Štefánková slaví čtyřicáté narozeniny. Jak moc se změnila? Krásná blondýnka prorazila do světa šoubyznysu před dvaceti lety, když byla vyhlášena českou Playmate roku.

Od té doby se stala vyhledávanou českou modelkou a záhy dostala lukrativní nabídku na moderování erotické show Peříčko. V lechtivé talk show si ihned našla celou řadu obdivovatelů a záhy se objevila i na filmovém plátně. Herecky nepolíbená kráska si zahrála ve filmu Bolero sekretářku Izabelu Belušovou, která si to rozdá s Osvaldem Aksmanem, jehož ztvárnil charizmatický Jiří Bartoška.

Překrásná blondýnka je dnes pyšnou maminkou dvou synů, která rozhodně neztratila nic ze svých půvabů. Svět šoubyznysu sice opustila a věnuje se podnikání, ale čas od času do společnosti přeci jen zavítá.

V kondici se prý udržuje především díky dětem. "Jak už se blíží čtyřicítka, je to pořád těžší. Ale mám díky synům hodně pohybu, vlastně každý den jsme venku. Dá to všechno ale logisticky hodně zabrat, takže každou neděli s partnerem řešíme časový rozvrh na další týden," přiznala před časem Super.cz kráska.

Reklama

Další články

Načítám