Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zhlédnul se snad v bohatých prominentech nebo mu už lezly krkem věčné zácpy nejen na D1? Jedno je jisté, nyní Ondřej Ruml (42) raději nechává svůj vůz stát před domem a všude létá soukromým letadlem.

„Přesně tak, už mě nebavily zácpy na dálnici, tak jsem vyměnil auto za letadlo,“ smál se Ruml, když jsme ho zastihli nastupovat do letadla v Roudnici nad Labem. Vzápětí ale vše uvedl na pravou míru: „Teď ale vážně, na sezonu mám nabitý diář a stihnout několik koncertů za den by bylo jinak nemožné, takže občas využívám soukromé letadlo, protože splnit pracovní povinnosti je pro mě priorita. Například teď jsem měl jeden koncert v Děčíně a další mám ve Znojmě, kam by přejezd trval několik hodin. Jinak než letecky bych to nestíhal.“

Zpěvák, který na sebe upozornil v roce 2008 v soutěži X Factor, se svým hlasem nepřestává dál soutěžit. Na nedávném hudebním festivalu v Děčíně dostal Ruml od poroty první cenu za zpěv.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám