Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Cítíte se unaveni a bez energie? Je nejvyšší čas na očistu těla a získání nové energie za pomoci BIO produktů. Kvalita nemusí nutně znamenat vysokou cenu, přesvědčte se sami!

Panenský kokosový olej BIO

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Bio panenský kokosový olej vás okouzlí svou nádhernou vůní, jemností, ale především kvalitou. Má opravdu širokou využitelnost, kdy pečuje o suché vlasy, hydratuje pokožku i rty. Vhodný je do koupele i na masáže, zpomaluje stárnutí a léčí akné. V létě se používá po opalování, na regeneraci pokožky, v zimě jako ochrana pleti před mrazem. Díky tomu, že produkt je hypoalergení a antibakteriální, jej po celý rok ocení také maminky, které chtějí pro dětskou pokožku to nejlepší.

Goji šťáva 100%

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Výjimečná ovocná šťáva získaná nejšetrnějším studeným procesem lisování čerstvých plodů kustovnice čínské. Na jeden litr 100% goji šťávy je třeba zpracovat 6 kg zralých plodů. Goji šťáva Wolfberry není vyrobena z koncentrátu a je bez přidaných barviv a konzervačních látek. Tradiční čínská medicína od nepaměti považuje goji za léčivou potravinu podporující dlouhověkost, vitalitu a sexuální potenci. Omládněte a užívejte života! Získejete tyčinku goji zdarma při nákupu dvou lahví goji šťávy.

Chia semínka

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chia je zázračná potravina, která se může pochlubit naprosto unikátními vlastnostmi. Je vynikajícím zdrojem antioxidantů, vlákniny, vitamínů a minerálů. Chia působí na lidský organismus silně energeticky pro svůj vysoký obsah esenciálních mastných kyselin Omega 3. Tato energie se uvolňuje postupně. Semínka jsou lehce stravitelná a velmi oblíbená před sportovními výkony. Je možné si je dávat do jogurtu, müsli, kaší, dezertů, do salátů, lze je použít jako zahušťovadlo nebo se dají konzumovat samotné.

Aloe vera šťáva 100% BIO

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nechte omládnout svoji pleť a získejte přirozenou krásu. Aloe vera šťáva Wolfberry je připravena z ručně krájených listů a balena ve skle. Látky obsažené v aloe vera šťávě působí antioxidačně na celý organismus, podporují správnou funkci trávení, napomáhají vstřebávání živin, při překyselení organismu a zánětlivých procesech.

Mladý ječmen šťáva BIO

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kdo by neměl chuť na svěží, enzymatický nápoj plný vitamínů, minerálních látek, stopových prvků a aminokyselin? Vyrábí se pouze z šetrně zpracovávaných mladých zelených listů ječmene obecného, sklízeného v období raného růstu. Pěstuje se bez použití pesticidů a herbicidů, v souladu se zásadami ekologického zemědělství. Dokonalý pomocník pro detoxikační čistící kúry organismu.

Další články

Načítám