Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ač se nám tomu nechce věřit, známá herečka, zpěvačka a moderátorka dětských pořadů Dagmar Patrasová (67) za sebou doposud neměla žádné omlazující zákroky. „Naštěstí patřím mezi ženy, kterým se vrásky začínají objevovat až v pozdějším věku, zdědila jsem to po předcích," vysvětlovala.

Teď už ji ale vrásky dostihly a jedním z důvodů je to, že se před létem rozhodla pro radikální dietu. Ketonová kúra se jí opravdu vyvedla, zhubla dvanáct kilo, ale přineslo to i nepříjemné důsledky. Má sice štíhlou postavu, ale objevily se i vrásky, s nimiž se ovšem rozhodla radikálně bojovat.

"Hubla jsem nejen do plavek, ale i kvůli muzikálu Sněhová královna, kde hraju a zpívám titulní roli. Nechci být hubená, ale s tváří jako ovčí babička," smála se Patrasová. Rozhodla se tedy vyzkoušet aplikaci botulotoxinu, kterou využívají ženy i o tři desítky let mladší naprosto běžně.

"Trochu jsem se obávala pocitů ztuhlosti obličeje, o kterých se ve spojitosti s botoxem mluví, ale nic takového se nestalo,“ doplnila Dáda, která teď vypadá jako dobře udržovaná čtyřicítka a své rozhodnutí si nemůže vynachválit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám