Hlavní obsah
Článek

Britská modelka Kelly Brook (34) se může pochlubit nepřehlédnutelnou výbavou, jíž se výrazně odlišuje od konkurence. Příroda k ní totiž byla velmi štědrá a vnadná kráska se svými přednostmi rozhodně netají.

Kelly disponuje ňadry číslo pět, ale na rozdíl od silikonových kolegyň jde o původní materiál. Její prsa jsou tak ostře sledovaným objektem a nutno podotknout, že jsou bohužel mnohem známější než modelčin obličej.

Když obdařená kráska zavítala na dovolenou do Malibu, pochopitelně se nespokojila s tuctovým selfíčkem. Na internet tak vyslala svůj plážový akt, na němž se ukázala tak, jak ji bůh stvořil. Nahá Kelly předvedla své křivky, ale bradavky musela zahalit vlasy, aby se její fotka nestala mládeži nepřístupnou, a ona tak nepřišla o profil na sociální síti, což by pro ni byla velká pohroma.

Toto sexy tělo ovšem bedlivě střeží svalovec David McIntosh (27), s nímž má majitelka přírodních pětek opravdu zajímavý vztah. Kelly Brook se s ním poznala na přelomu roku a už se stačili několikrát rozejít, zasnoubit a vzápětí vše popřít. Podle posledních informací se plánují vdavky, ale není vyloučeno, že za pár dní bude opět všechno jinak.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám