Hlavní obsah
Článek

Necelé dva měsíce po sebevraždě Ivety Bartošové (†48) se asi konečně zase bude mluvit o někom jiném, než o jejích amantech v čele s Josefem Rychtářem (65). Na fanoušky zpěvačky jako by se při tom zapomnělo a právě pro ně a jako velkou poctu Ivetě Bartošové vydává její dvorní hudební skladatel Jarek Šimek (50) cédéčko Iveta Naposledy, na němž je i několik nikdy neuveřejněných písniček. Jednou z nich má být i song s nálepkou velké hitovky Chci s Tebou vzlétnout. A podle těch, kteří ho měli příležitost slyšet, má jít o pecku!

Kromě Šimka byla jediným člověkem, kterému Iveta dosud neznámý song ráda zpívala, její dlouholetá kamarádka a zpovědnice.

„Konečně se bude řešit i to, kvůli čemu lidé Ivetu tolik milovali. Tu písničku jsem slyšela poprvé před dvěma lety. Iveta nebyla zrovna v dobrém rozpoložení a rozhodla se mě překvapit. ‚Vím, že se ti líbí Děkuju Vám, Andělové, ale počkej, až uslyšíš tu novou Jarkovu píseň. Z toho se ještě víc posadíš na zadek,‘ řekla mi a odvedla mě k autu. Tam zapnula přehrávač a zpívala spolu s nahrávkou. Hlavu měla zakloněnou, dívala se do nebe a dávala do toho takové emoce, že i teď se mi derou slzy do očí, když si na to vzpomenu,“ řekla Super.cz blízká přítelkyně Bartošové Bohunka Vojtěchová, která po její smrti pohovořila o Ivetině podivném soužití s Rychtářem.

„Nikdy mi nic jiného nezpívala, pořád dokola jen to Chci s Tebou vzlétnout. Šimek ji neuvěřitelně vystihl. Vždy toužila prožít čistou lásku bez postranních úmyslů a o tom ten song je. Je super, že Jarek tu písničku vyndal z trezoru, lidé musí možná nejkrásnější Ivetinu píseň slyšet,“ dodala.

Cédéčko, na němž nechybí ani upravené verze Ivetiných songů jako Děkuju Vám, Andělové, Heja heja, S Tebou se neloučím, Až až až či Laila lai a další vychází právě v těchto dnech. Super.cz vám již brzy přinese ukázku písně, která má ambice zařadit se mezi ty úplně největší Ivetiny hity.

Reklama

Další články

Načítám