Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Léto je za dveřmi, a tak je třeba být dokonale připraven. Nechte se inspirovat a objevte pět věcí, bez kterých se tuto sezónu rozhodně neobejdete. Ale neváhejte, jde tu o vteřiny!

Vero Moda udává směr. Letní kousky již od 169 Kč!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vyrazte do letních ulic v nejnovějších trendech za pár kaček. Horkým hitem sezóny jsou lehké halenky, nebezpečně krátké topy, trika s výraznými nápisy z bio bavlny či divoké leopardí legíny, které dokonale podtrhnou ženské křivky. Trendy kousky z letní kolekce Vero Moda jsou zkrátka sázkou na jistotu.

Kabelky v dokonalých křivkách se slevou 25 %!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Je to české a je to dokonalé. Co víc si přát. Nová česká značka OJJU v sobě skrývá nadčasový design, osobitý městský styl i vysokou kvalitu. To všechno najdete v jedné kabelce, která má několik tváří. Značka OJJU, která je tvořena českými designéry, vám nedovolí splynout s davem a stane se kouskem nejen na jednu sezónu. Ale pozor! Díky bohaté barevné škále nebudete vědět, kterou barvu si vybrat. Exkluzivně pro čtenáře Super.cz! Zadejte slevový kód: ojjujeradost a získejte slevu 25 %

Buďte letos EKO. Nová kolekce KeepCupů je tu!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Móda hýbe světem a být EKO se nosí. Oblíbené KeepCupy se představují v novém balení, takže si svou oblíbenou ranní kávu vychutnáte zase trochu jinak a navíc přispějete svou troškou životnímu prostředí. KeepCupy v nadčasovém, skleněném designu s přírodním korkem jsou navíc extra odolné. S KeepCupem je to prostě navždy.

Xti

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nejsou sandálky jako sandálky, protože nové kousky od Xti jsou jen jedny. A mají velký palec nahoru. Pásky a pásečky v nejrůznějších barvách a tvarech si zamilujete na první pohled. Jsou krásné, jsou pohodlné, jsou trendy.

Stylový krok v Dogo botách

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Toužíte po originalitě? Milujete hravost a chcete vystoupit z davu? Tak jedině v nové kolekci Dogo bot. V nesmrtelných čiči balerínách, motýlích keckách a mnoha dalších designech a tvarech vykročíte vždy trochu jinak. Konec nudným designům, tady je povoleno vše.

Další články

Načítám