Hlavní obsah
Článek

Vyřádila se snad na jejím obličeji její tříletá dcera, nebo se snad vydala ve stopách zpěvačky z jiné dimenze Jany Pope Kratochvílové? Tak tuto otázku si pokládali hosté na otevření obchodu značky přírodní kosmetiky při pohledu na Evu Decastelo (45). Moderátorka měla totiž obličej posetý drobnými broušenými krystaly, které tvořily obrazce. Rozhodně se jednalo o dost neobvyklý výstřelek.

„Měla jsem pocit, že je potřeba taky někdy šokovat," nejdříve Eva vtipkovala, ale pak vše uvedla na pravou míru: „Oslovil mě jeden časopis abychom spolu nafotili různé druhy make-upu. Některé líčení bylo hodně divoké. Řekla jsem jim, že musím na akci a nestihnu se přelíčit. Kdybych tedy toto sundala, tak to půjde dolů i s make-upem pod tím."

Napadlo nás, jestli takto moderátorka nemaskuje pupínky, nebo vpichy po botulinových injekcích. „Je mi šestatřicet a pupínky neustále mám. Samozřejmě, že jedna kytička je na místě pupínku. Botox nikdy nemaskuju, protože se za něj nestydím, přijde mi to naprosto v pořádku. Ano, chodím na botox."

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám