Hlavní obsah
Článek

Až na prahu padesátky se dříve zapřisáhlý starý mládenec Jakub Smolík (54) usadil a založil rodinu. S krásnou o čtvrtstoletí mladší manželkou Petrou (30) má dceru Petrušku (8) a syna Kubíka (1,5).

Jelikož vůči své mladé rodině cítí zodpovědnost, velmi dbá na své zdraví a je pod stálým dohledem svého ošetřujícího lékaře. „Budu slavit pětapadesátiny a budu mít velký narozeninový koncert, tak mě kapela vyslala, abych zjistil, jestli jsem v pořádku, nebo nejsem. Žena je o něco mladší než já, máme mladé děti. Člověk na to musí dbát,“ nechal se slyšet Smolík, který u lékaře podstoupil veškerá vyšetření, krevní testy i EKG.

A jak se zpěvák udržuje ve formě? „Buď sportem, ale většinou je to psychického rázu. Snažím se, aby moje rodina byla v pohodě a navzájem se neprudili,“ říká Jakub, který se aktivně věnuje kickboxu a jezdí rád na své motorce.

Smolík si nemůže vynachválit, že rodinu založil až ve zralém věku. „Tím, že mám děti až v pozdním věku, si to užívám. Kdybych měl děti v pětadvaceti, tak bych si to tak neužíval,“ řekl Jakub a dále svou myšlenku rozvedl: „Chlap se má oženit až po čtyřicítce. Myslím, že je to dobrý i pro rodinu, chlap v pětadvaceti nebo ve třiceti má existenční problémy, chce si užívat a poznávat a selektovat. Kdybych si měl vzít tu slečnu, kterou jsem poznal, když jsem šel na vojnu, tak bych byl minimálně šestkrát rozvedený.“

Reklama

Další články

Načítám