Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Manažerovi Ivety Bartošové (†48), která trpí těžkou závislostí na alkoholu, došla se slavnou pijankou trpělivost. Krátce poté, co Iveta utekla z psychiatrie, kde se měla léčit, a odjela s milencem do Itálie, se Richard Dušák rozhodl ukončit s ní spolupráci. „Ivetě už nemohu pomoci. Tu sílu má jen ona a psychiatři,“ uvedl Dušák, který Super.cz prozradil, že zásadně nesouhlasil s Ivetiným výletem. „Domenico ví, že je Iveta v ohrožení života,“ zlobí se bývalý manažer zesnulého Petra Muka.

Ivetiny potíže začaly poté, kdy se seznámila s italským hrabětem Martuccim. „Nevím, jestli je tam přímá úměra. Pravdou ale je, že předtím byl její profesní život na dobré cestě. Iveta nás ale varovala: Buďte rádi, že nemám žádného chlapa, protože pak se dějí věci. A měla pravdu,“ uvedl Dušák. Právě ten přesvědčil Ivetu a Domenika, aby byla Bartošová v pondělí hospitalizována na psychiatrii.

„Když jsem ji v pondělí viděl, ležela na podlaze a nemohla už ani vstát nebo sedět. Byla v katastrofickém stavu. Báli jsme se, že nám na místě umře. Lékaři nám pak řekli, že jsme ji přivezli na poslední chvíli. Už jí selhávaly životně důležité orgány, především ledviny, játra a podobně. Stačilo málo a Iveta Bartošová by již byla po smrti,“ prozradil Super.cz manažer. Podle informací z jiného zdroje právě těžké potíže s nemocnými ledvinami stojí za permanentně nafouklým bříškem Bartošové.

Dušák vzhledem k Ivetině stavu nechápe, že ji Martucci odvezl na tak dlouhou cestu. „Vycházel jsem z toho, že Domenico dobře slyší a ví, jak je situace vážná. Potřebovala by minimálně týdenní až třítýdenní detox a pak by teprve nastoupila účinná léčba. Bylo to domluvené, Iveta vše odsouhlasila. Pak ale odjeli i přesto, že doktoři to striktně nedoporučovali. Pro Ivetu asi bylo snazší utéct před léčbou,“ tvrdí Richard Dušák s tím, že nebýt Ivetina ohroženého zdraví, oběma by přál štěstí a držel by jim palce. Takhle má ale z výletu Ivety smíšené pocity.

„Je zde vážné nebezpečí. Iveta dostala od doktorů tak silné dávky medikamentů, že by složily vchod od paneláku. Tři neděle totiž nemohla zamhouřit oko a potřebovala se už vyspat. Pokud se na to ale byť jen trochu napije, může ji to zabít,“ varuje dnes již bývalý manažer Ivety.

O tom, že Iveta půjde na psychiatrii, prý rozhodl Artur s Ivetinou kamarádkou. „Nebylo to moje rozhodnutí. Ptal jsem se Artura a Ivetiny přítelkyně, která se o ni stará, co si přejí, aby se s Ivetou udělalo. Sám jsem si hospitalizaci nevymyslel. Jiné řešení už ale nebylo. Přesvědčování Ivety pak trvalo šest hodin. Než podepsala vstupní papíry, ještě přímo na oddělení se několikrát zvedla, že jde domů. V autě už to vypadalo nadějně, pak se jí tam ale zůstat nechtělo. Nakonec souhlasila. Dokonce si před lékařem psala na papírky heslo: Chci se vyléčit. Bylo to poprvé, kdy si přiznala, že má problém. Proto nechápu ten odchod z kliniky a nebezpečnou cestu do Itálie,“ kroutí hlavou Dušák, který oficiálně potvrdil konec spolupráce s kontroverzní zpěvačkou Ivetou Bartošovou.

"Nemohu už dál tahat organizátory za nos. Ivetě přeju brzké uzdravení. Jen nevím, z čeho bude žít, až se vrátí z Itálie. Podřezala si pod sebou definitivně větev. Sakra, ale mrzí mě to. Ještě v půlce května vypadala Iveta nadějně," smutní zkušený manažer hvězd, který se teď bude věnovat svým dalším ovečkám, jako je Jakub Smolík nebo dívčí rocková kapela K2.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám