Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ostrava - Brno - Praha - letiště Letňany - Holíč /SK/ - Tišnov - Brno - Ostrava. Tak takhle vypadal itinerář na jeden z víkendových dnů, který se rozhodně nedá zvládnout běžnými dopravními prostředky. Zpěvák Petr Bende (46) to ale dokázal vyřešit.

"Ne že bych nekoncertoval často, ale tolik vystoupení v jeden den, a ještě na opačných stranách republiky, a dokonce i na Slovensku, se mi sešlo poprvé. Byl to maraton, ale rozhodl jsem se, že to dám," svěřil Super.cz. "Jen jsem prostě musel sehnat letadlo," smál se.

Maraton začal hned ráno, kdy se musel Petr přesunout z Ostravy, kde s manželkou a syny žije, do Prahy nejprve na zvukovou zkoušku pak na vystoupení ve Žlutých lázních, kde byl jedním z hostů Avon Pochodu.

"Pak už na mne v Letňanech čekal pilot Leoš Ertl a zamířili jsme na Slovensko, kde jsem měl koncert na hradě v Holíči, což bylo místo s úžasnou atmosférou. A odtamtud už jsme jeli zase autem do Tišnova," vyprávěl. "Zvládli jsme to s odřenýma ušima a doma jsem padl do postele úplně vyčerpaný," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám