Hlavní obsah
Článek

Od soutěže Miss ČR 2004 už sice uplynulo deset let, ale její vítězka Jana Doleželová (42) má snad ještě lepší figuru než tehdy. A v jejím případě nejde o žádné drastické diety nebo hladovění. Jana se totiž nebojí pochutnat si na lahůdkách klidně i v devět večer, kdy jsme ji potkali na večírku v restauraci specializované na asijské pokrmy.

Protože byl zrovna úplněk, zajímalo nás, zda také někdy celý den nejedla, aby z ní postavení měsíce vyhnalo dva tři kilogramy. "Tak to jsem opravdu nikdy nezkoušela. Jsem realista, metafyzika mne nikdy moc nezajímala, nevěřím na to, že astrologie a podobné věci naše tělo nějak ovlivňují, i když třeba o východní medicíně nebo akupunktuře jsem si něco nastudovala," řekla Super.cz.

Postavu si udržuje hlavně sportem. "Zrovna jsem se vrátila z golfu, který jsem zároveň i moderovala. Mám hendikep dvacet devět, což je, myslím, docela slušné," míní. Golf, ale ani lyžování, u kterého jsme Janu už mnohokrát potkali, ale nejsou její nejoblíbenější sporty. "Tím je asi plavání. Dva kilometry v bazénu uplavu za padesát minut," prozradila nám Jana, jak se jí podařilo vytvarovat famózní zadeček, který v upnutých šatech osazenstvo restaurace obdivovalo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám