Hlavní obsah
Článek

Herec Harrison Ford se zranil při natáčení nejnovějšího dílu Star Wars. Jednasedmdesátiletou hvězdu ze studií Pinewood v Anglii přepravil do Oxfordu k ošetření vrtulník. Partner Calisty Flockhart se zranil v kosmické lodi Millennium Falcon, když na něj spadly hydraulické dveře.

Ford ve filmu Star Wars: Epizoda VII. reprízuje svou postavu Hana Sola. Při natáčení si zlomil kotník a pohmoždil hrudník. Vrtulník ho tak přepravil na traumatologii Nemocnice Johna Radcliffa do nedalekého Oxfordu.

Podle producentů hercovo zranění natáčení nezbrzdí, ačkoli není jasné, jak dlouho se Harrison bude zotavovat. „Byli jsme přivoláni do studií Pinewood v pět hodin a pět minut odpoledne, poté, co jednasedmdesátiletý muž utrpěl zranění garážovými dveřmi,“ uvedl mluvčí policie z Thames Valley.

Ford se poprvé jako Han Solo objevil ve filmu Star Wars v roce 1977. Zrovna natáčený snímek bude prvním z produkce společnosti Disney, která v roce 2012 koupila práva na tyto filmy od režiséra George Lucase. V natáčené produkci se objeví také dvaašedesátiletý Mark Hamill, jenž hrál původního Luka Skywalkera. A rovněž sedmapadesátiletá Carrie Fisher, jež byla první Princeznou Leiou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám