Hlavní obsah
David Zápal
Článek

I když se vdovec po Ivetě Bartošové (†48) Josef Rychtář (65) poslední dobou sebevíc snaží očistit své jméno, stále se objevují nová podezření, která na něj hází špatné světlo. Opět se třeba ozval Domenico Martucci (47) s obviněním, že na své zesnulé ženě chtěl nepěkně vydělat!

„Dneska jsem četl další směšné lži, jak Rychtář řekl, že nechtěl dědit a takové bláboly. Mám důkaz, že je to lež! První květnový týden byl v OSA (Ochranný svaz autorský) a chtěl vědět, kolik peněz dostane za tantiémy a kdy je bude mít k dispozici. Kamarád, který tam pracuje, mi to potvrdil,“ napsal na svou sociální síť Martucci.

Super.cz se snažil kontaktovat i Rychtáře, ale patrně zrovna s dvorním fotografem plánovali další prodej exkluzivních snímků, takže nebral telefon a nemohl se k drsnému obvinění vyjádřit.

Již dříve se ale důrazně ohradil proti tomu, že by po smrti Ivety jakkoli dohledával možnosti, jak na její smrti nějak vydělat. A Martucciho opakovaně označil za lháře.

Martucci si myslí, že jen díky jeho nalezení italské závěti vytáhl Rychtář tu svou, jinak by ji schovával a modlil se, aby dostal padesátiprocentní podíl z dědictví.

„Musel by okamžitě opustit dům, který mu nepatří, sbalit igelitku a jít do háje. Šašku, díky závěti z Itálie stejně skončíš pod mostem. Je ti to jasné?“ dodal italský exmilenec Bartošové.

Související témata:
Ochranný svaz autorský (OSA)

Reklama

Další články

Načítám