Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pár, do něhož by málokdo po počátečních peripetiích řekl, že mu to vydrží, potkáváme pravidelně na procházkách po pražském Karlíně. Pepa Kokta a Ornella Štiková (31) vypadají se synem Quentinem opravdu šťastně. To ale neznamená, že Pepa do Ornelly trochu nerýpe.

Když jsme je potkali naposledy, dali jsme se do řeči o tom, kolik je v Karlíně fitness center, a v jednom je dokonce i bazén. "To bys taky mohla chodit, máš to blízko a určitě by ti to neuškodilo," řekl Pepa Ornelle a ta na něj div neukázala vztyčený prostředníček. Do fitka se jí tak nějak nechce.

To, zda opravdu potřebuje zhubnout, mohli po delší době posoudit i účastníci jednoho z večírků, kde už Orny nebývá pravidelnou návštěvnicí. Nyní ale udělala výjimku a vyrazila na narozeniny klubu, který jako by svým názvem vypadl z jejího života, Solidní jistota.

Když spolu s dalšími známými tvářemi pózovala před objektivem fotografa s grify profesionální modelky, mohla si zavzpomínat na doby, kdy se modelingem živila v Miláně. Teď je ale hlavně maminka na plný úvazek a u těch na nějakém kilu navíc tolik nezáleží.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám