Hlavní obsah
Článek

Co se odstínu pleti týče, mohla by Yvetta Blanarovičová (60) s trochou nadsázky konkurovat i Naomi Campbell (53). Barva její pokožky však není dílem českého sluníčka, může za to dvouměsíční pobyt na Floridě.

„Vrátila jsem se po dvou měsících z Miami," nechala se slyšet herečka. Blanarovičová odlétala na Floridu ještě v době, kdy bylo v České republice poměrně chladno, neplánovala tam ale zůstat tak dlouho. „Byla to dovolená, pak jsem si to prodloužila, potom jsem se musela vrátit kvůli práci a pak jsem tam zase odjela," říká Yvetta.

Herečka nám během rozhovoru nechtěla prozradit, s kým si dovolenou na Miami užívala, nakonec přece jen řekla, že ji tam obklopovali hlavně krajané. „Mám tam hodně přátel jak ze Slovenska, tak z Čech, kteří tam buď trvale bydlí, nebo tam mají svoje apartmány. Ani mi nepřišlo, že jsem v neznámém světě."

Blanarovičová obrazně řečeno ani nebalí kufry, neboť už za pár dní odlétá pracovně do Egypta, poté se vydá na filmový festival do Karlových Varů, následně ji čeká soustředění s dětmi z její nadace a dopřeje si také dovolenou v Toskánku a na španělském ostrově Ibiza. „Léto strávím tam, kde to žije," směje se Yvetta.

Reklama

Další články

Načítám