Hlavní obsah
Článek

Fanynky na koncertech kapely Lucie budou během comebackového turné vřískat o něco hlasitěji než doposud. Bubeník legendárního bandu David Koller je totiž opět oficiálně nezadaný. Hudebník se po téměř roce rozešel s přítelkyní Lindou Wágnerovou (27). „Ano, je to tak, už spolu nechodíme, prostě to nějak nevyšlo,“ potvrdila nám informaci přímo Linda.

Jak už se tak obvykle říkává, k rozchodu došlo na základě společné domluvy. „Bylo to naše společné rozhodnutí,“ řekla blondýnka a dále uvedla, že za rozpad vztahu nemůže nikdo třetí, či čtvrtý: „Nikdo další v tom není, tedy z mé strany určitě ne, a myslím, že ani z jeho.“

Pro Wágnerovou to byl vůbec první vážný vztah, právě kvůli hudebníkovi modelka a moderátorka opustila práci na Slovensku a etablovala se v Čechách.

Wágnerovou a Kollera pojily i pracovní aktivity, produkčně mu vypomáhala na jeho projektech. „Některé aktivity jsme ukončili, některé zůstaly. Hlavně se teď chci věnovat sama sobě, managování kapely Portless a rozběhu vlastní oděvní značky,“ říká Linda.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám