Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poté, co Hollywood šokovala informace o rozvodu Antonia Banderase (63) a Melanie Griffith (66), se ihned vyrojily spekulace, co za rozpadem jednoho z nejstabilnějších hollywoodských manželství stojí.

Oficiálním důvodem rozvodu jsou prý nepřekonatelné rozdílnosti názorů, což je oblíbený termín téměř všech rozvádějících se partnerů. Ty se jim ale zjevně dařilo zvládat celých osmnáct let, tak proč se najednou zničehonic ohánějí rozvodovými papíry?

Spíše to vypadá na opakované nevěry charizmatického Banderase, který má pro krásné ženy slabost a Griffith na něj často (někdy i bezdůvodně) žárlila. Pohár trpělivosti zřejmě přetekl natolik, že už se manželská krize jinak než rozvodem řešit nedala.

Banderas se totiž měl spustit s německou herečkou a někdejší Miss Nataschou Berg (34), s níž se hodně sblížil už před dvěma lety, když si společně zahráli ve filmu Zkrat.

Tmavovlasá sexy Němka se už tehdy na červeném koberci vinula k Banderasovi jako liána a o jejich milostném poměru se dodnes šušká. Další románek svého muže už Melanie Griffith tolerovat nechtěla, a tak se rozhodla učinit radikální krok.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám