Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Leona Machálková (56) je už pět let bez muže. I když je jí občas smutno, už si na samotu zvykla. A k radosti jí stačí syn Artur.

"Ano, je to už opravdu pět let. Toho pana super chlapa si musím zasloužit a ještě pořád je co vylepšovat. Jsem svým způsobem náročná, ale to není slovo, kterého by se někdo musel děsit. Nechci po muži nic jiného než po sobě - solidnost, serióznost, humor, užít si život. Pochopitelně je to ve čtyřiceti jinak než ve dvaceti. Nezhoršuju si to ale rozhodně chmurami. Smutno mi tu a tam je, ale netrápím se," řekla Super.cz Leona, kterou čeká práce na muzikálu Mamma Mia!, kde si zahraje Donnu, kterou ve filmovém zpracování hraje Meryl Streep.

Ta neví, kdo je otcem její dcery Sofie. Jak to má Leona? Byla si jistá otcem svého syna Artura? "Nedokážu si to představit, já mám úplně jiný osud. Ona tam vysvětluje, že kvůli tomu, že její miláček šel za jinou, tak se začala uklidňovat u jiných mužů, a řekla, že nebyla lehká dívčina. Mně se to nestalo. Já si vždycky vybrala jednoho muže a byla jsem tady jen pro něj," vysvětluje Leona, která nikdy nehledala hned nový vztah.

"Jsem typ, který se potřebuje nejdřív uklidnit, určité věci pojmenovat, zorientovat se v sobě a říct si co dál. Myslím, že to je možná nejlepší řešení - nebát se být sám. Mám hrozně ráda lidi, společnost je mi příjemná, ale zároveň dokážu být sama," dodala Machálková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám