Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Půvabné Fanny Negueshe se podařil husarský kousek. Dokázala si omotat kolem prstu věčného donchuána, před kterým neutekla žádná sukně. Po více než roční známosti se od hvězdy AC Milan Maria Balotelliho dočkala zásnubního prstenu.

S tím, že jeho partnerka na žádost o ruku odpověděla kladně, se pochlubil samotný Balotelli na sociální síti, když k fotografii zásnubního prstenu navlečeného na jejím prstě připsal: „Řekla ano... Nejdůležitější ano v mém životě. Miluji Tě a vše nejlepší k narozeninám! Je t'aime má ŽENO.“

Balotelli původem z Ghany je otcem rok a půl staré holčičky jménem Pia, kterou má se svou expřítelkyní Raffaellou Ficou. V minulosti byl proslulý tím, že se kolem něj motala vždy hrstka krásných slečen, kterým ebenový, 189 centimetrů vysoký fotbalista ochotně dělal společnost. Ve fotbale má ale občas problém s disciplínou, za což byl už mnohokrát kritizován.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám