Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Toužíte po lepším opálení celého těla, ale nejste příznivcem solárií ani nuda pláží? Už nechcete trávit hodiny v mokrých plavkách? Našli jsme pro vás skvělé řešení! Na českém trhu jsou plavky KINIKI. Patentovaná látka plavek propouští sluneční paprsky a navíc schne 3x rychleji než obyčejné plavky.

Jak to funguje?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Patentovaná látka TranSol, z níž jsou plavky KINIKI vyrobeny, byla vyvinuta počítačovou technologií CAD. Je tvořena tisíci malých čtverečků a otvorů ve tvaru diamantu, které propouštějí sluneční záření a zaručí vám tak dokonalejší opálení celého těla. Díky bohatým barvám a výrazným vzorům vzniká iluze dokonale matoucí lidské oko, a plavky se tak stávají na těle neprůhlednými, ať jsou mokré či suché!

Výjimečné vlastnosti

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Oceníte i další vynikající vlastnost plavek KINIKI, a to že schnou 3x rychleji než plavky z obyčejného materiálu. Jednou z mnoha z mnoha výhod je tedy také snížení rizika prochladnutí a infekčních onemocnění, další pak úžasná praktičnost. Látka je navíc 100% odolná proti slané vodě, chlóru i opalovacím prostředkům a barvy zůstávají stále stejně syté.

Kolekce 2014

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vybírat můžete z různých velikostí, vzorů a modelů, letos samozřejmě přibylo několik nových trendy vzorů. Buďte sexy a opálená v rychleschnoucích plavkách KINIKI! V nabídce jsou jednodílné i dvoudílné modely, můžete vybrat rozdílnou velikost horního a spodního dílu, což jistě mnoho z vás uvítá. Vše můžete doladit doplňkem v podobě parea, kaftanu či šatů ve stejném vzoru.

Kiniki

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jestliže jsme vzbudili vaši zvědavost – a přípravy na léto jsou v plném proudu – prohlédněte si stránky výhradního dovozce do ČR – www.kiniki.eu. A aby vám vaše polovičky nezáviděly opálené zadnice a suché plavky, firma Kiniki nabízí i plavky pro pány.

Další články

Načítám