Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Ilona Csáková (53) stále častěji střídá péči o své dva malé synky s prací. O víkendu vystoupila u našich slovenských sousedů v Bardejovských Kúpeloch. Umělkyně ohromila svým vystoupením a prokázala, že mateřství jí nevzalo pověstnou šťávu, svým vzhledem ale nepřesvědčila.

Zpěvačka na to šla od lesa a zvolila pro svůj outfit zeštíhlující černou barvu. Také dvouvrstvé řešení kamaší, které jsou tvořeny částečně z koženky s aligátořím vzorem a z přiléhavé látky, poskytují optický pocit zeštíhlení. Tady ale chvála končí.

Csáková to vůbec nevyhrála s rozložitou halenou, která by byla vhodná pro operní divy o jednu generaci starší a dvě váhové kategorie těžší. Jednak díky třásním vypadala jako indiánská babička po zásahu choromyslného stylisty a jednak jí top enormně přidal na objemu. V kombinaci prostorově rozměrné blůzky a kudrnatých rozpuštěných vlasů vypadala umělkyně na pódiu jako chaloupka na kuří nožce.

Ilono, to jsi nechala své ženské zbraně doma na Moravě?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám