Hlavní obsah
Článek

Petra Černocká ve velkém stylu oslavila desáté výročí svatby. S manželem, kytaristou Jiřím Pracným, žije už 25 let. "Dalo to docela dost dřiny, nakutali jsme se v manželství, abychom byli spokojení," řekla Super.cz Černocká. "Já jsem se moc nenadřel, mě to baví," dodal se smíchem její muž.

"My už jsme za ty roky tak vyladění, že když se Jirka probudí a zeptá se, zda mě nebolí levý koleno, tak mě bolí," dodává Petra.

Výročí slaví po dlouhé době. Jinak prý Jirka s žádnou květinou nechodí. "Neslavíme, já bych neslavil ani to desáté. Kytky nenosím, ty dostává po vystoupení a mně by to přišlo úchylný přijít s kytkou taky," vysvětluje alibisticky.

Ani na šperky ho prý neužije. "Má hroznou kliku, že mě šperky nezajímají. Tenhle prstýnek jsem si kdysi koupila sama, tam je malinký kamínek, že to je až směšný," prozrazuje Černocká a její muž jen nechápavě kroutí hlavou.

"To je snubák a koupil jsem ho já," říká rázně. "Já si taky nic nepamatuju. Ale to je jedno. Stejně jsem si ho koupila sama. On nemá prachy, hezky si vydělává tím šmrdláním na tu kytaru," dodala se smíchem.

Po letech si konečně dopřejí i svatební cestu. V říjnu odlétají na dva týdny na exotický Mauricius. "Bude to dodatečná svatební cesta. Tam budou květiny ve vlasech, tanečnice pro manžela, drinky. Užijeme si to," uzavřela herečka a zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám