Hlavní obsah
Článek

Holčička na fotografii v dětství nikdy neoplývala obrovským sebevědomím a ze svého vzhledu měla mindráky. Vyrostla do úctyhodné výšky 180 centimetrů, má polské kořeny a na jevišti se už pěkných pár let převtěluje do Marlene Dietrich. Těsně před padesátkou odhodila stud i svršky a nechala se nafotit nahá.

Renata Drössler (60) prošla po svém příchodu do Prahy divadlem Semafor a hrála v muzikálu Dracula. Už tehdy však koketovala s šansonem, kterému se nakonec upsala. „Jsem herečka i zpěvačka v jednom. Šansony s příběhem a emocí, které jdou až na dřeň, mě baví nejvíce,“ říká charizmatická dáma, která má kromě původních šansonů v repertoáru i židovské písně a zpívá hned v několika světových jazycích.

Život se s dámou, která před padesátkou nafotila svůdné akty, rozhodně vždy jen nemazlil. Manželství Renaty, která je maminkou dcer Karolíny a Natálky, skončilo po pětadvaceti letech rozvodem. Za sebou má zpěvačka i několik vážných zdravotních problémů. „V sedmadvaceti jsem prodělala akutní zánět ledvin, po letech potom ještě zánět žil,“ naštěstí jsem se z toho vykřesala,“ klepe na dřevo zpěvačka, která je v současnosti bez partnera.

„Jsem šťastně nezadaná a zatím je mi tak dobře. Uvidím, jestli ještě nějakou osudovou lásku potkám. Zatím to neřeším. Chci si užít léto, odpočívat a připravovat nové album,“ vypočítává své plány Renata, která své fandy ještě před prázdninami potěší šansonovým recitálem v Salmovské literární kavárně už 20. června.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám