Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Bez absolutního zájmu médií se dnes ráno konalo další soudní líčení ve věci údajného brutálního zmlácení Dariny Nové (66), kterou měl prý zbít její exmanžel Josef Rychtář (65). Jenže na rozdíl od ní (dorazila, protože měla vypovídat proti bývalému choti) u soudu chyběla ta po soudkyni nejdůležitější osoba – vdovec po Ivetě Bartošové.

„Soudní úřednice okamžitě začaly zjišťovat, proč tam není. Ale nepřišel pouze on, chyběl i Zdeněk Macura (49), který je veden coby poškozený v případu porušování jeho domovní svobody, který byl s napadením sloučen,“ dozvěděli jsme se u soudu.

Po chvilce jednání bylo další přelíčení přeloženo na konec července. „Nedostal jsem předvolánku,“ vysvětlil Super.cz svou nepřítomnost Rychtář. To samé říká i Macura s tím, že je veden vlastně jen jako méně důležitý svědek. „Ale kdyby mě předvolali, určitě tam přijdu,“ tvrdí.

Rychtář si zase myslí, že jeho sok nedorazil kvůli tomu, že truchlí pro expřítelkyni Vlaďku, která ho nedávno pořádně zradila. „Budete se divit, ale dokonce mu to ani nepřeju. Je to jejich soukromí,“ dodal Rychtář.

Na něj se valí hned několik soudů a reálně mu hrozí, že až se všechny rozsudky sečtou a podtrhnou, půjde natvrdo do vězení.

Reklama

Další články

Načítám