Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Castingem to začalo a castingem se hudební kariéra Karolíny Krézlové (36) opět rozjíždí. Bývalá účastnice reality show Talent Česko Slovenska zabodovala na konkurzu muzikálu Mamma Mia!

„Po dvou letech čekání jsem se konečně dočkala,“ vyhrkla ze sebe zpěvačka, když se dozvěděla, že ji přijali. Krézlová je ráda za příležitost předvést se v jiném světle než pouze jako milenka běžce Usaina Bolta či producenta Jaro Slávika. „Dva roky jsem čekala na podobnou příležitost. Brala jsem individuální lekce zpěvu a teď musím pilovat tanec. Na castingu jsem byla obrovsky nervózní, tak pro mě bylo docela překvapením, že mě vybrali,“ svěřila se nám zpěvačka.

„Karolína musela splnit náročné požadavky producentů, absolvovala taneční i pěveckou zkoušku. Její herecké kvality by měly potvrdit až zkoušky, které začnou koncem září. Teprve pak se rozhodne o definitivním obsazení. Tento Damoklův meč se ale vznáší nad každým z účinkujících,“ prozradil nám za pořadatele Janis Sidovský.

Už na podzim by měla Krézlová začít zkoušet roli Lisy, což je kamarádka hlavní postavy Sophie. „Je to důležitá úloha, protože výstupem tří kamarádek začíná naše show a velmi tedy záleží na tom, jakou atmosféru představení vytvoří,“ vysvětluje Sidovský.

Reklama

Další články

Načítám