Hlavní obsah
Článek

Je to jednadvacet let, co započalo natáčení nesmrtelného seriálu Chůva k pohledání s Fran Drescher v hlavní roli. Tento sitcom patří ke klasice, která nevymizela z televizních obrazovek a pro svou oblibu u diváků se opakuje stále dokola. Slečnu Fran Fine bylo naposledy možné vidět na 68. ročníku Tony Awards v New Yorku.

Herečka s komediálním talentem na nedělní předávání do Radio City Music Hall dorazila v šatech lososové barvy a střihu ‚mořská panna‘, v nichž vynikla její žensky tvarovaná postava. Tu si pečlivě drží i v šestapadesáti, které by jí ovšem nikdo nehádal.

Než se Drescher stala herečkou a později i producentkou a aktivistkou, účastnila se v roce 1973 soutěže Miss New York Teenager, kde se umístila jako druhá. Na střední škole se seznámila se svým budoucím manželem Peterem Jacobsenem, jehož si v jednadvaceti vzala. Rozvedli se po dlouhých 21 letech, ale nějakou dobu předtím spolu již nežili. Jacobsen po rozvodu veřejně přiznal homosexualitu a s Fran stále skvěle vycházejí. V roce 2011 spolupracovali například na komediálním seriálu Happily Divorced.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám