Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nějakou dobu poté, co Jitku Nováčkovou (31) zvolili Českou Miss, modelka dost výrazně přibrala na váze. Vlivem špatné životosprávy se z drobné dlouhonohé krásky stala modelka nadměrných velikostí. Sympatická blondýnka před časem váhový problém zlomila a nyní vypadá lépe než kdy předtím.

Když se Jitka objevila na představení nové kolekce šperků s krystaly, tak jsme měli chvíli pocit, jestli to s hubnutím dokonce nepřehání. „Chodím cvičit a jinak jím úplně normálně,“ argumentovala Nováčková.

Ptali jsme se, kolik kilo se jí podařilo během celého procesu shodit. „Nedá se to říct, protože jsem konečně nabrala svaly. Nikdy jsem neposilovala a hodně jsem jela jen kardio, teď mám trenérku a posiluju. Mohla jsem shodit maximálně pět kilo, ale je to spíš znát na oblečení,“ říká.

A co je tedy kromě změny jídelníčku tajemstvím jejího úspěchu? „Začala jsem vařit. Když vařím pro dva, tak vařím zdravější jídla, ráda dělám třeba polívky. Dřív mě nebavilo si vařit pro jednoho, a tak jsem to vyřešila třeba pizzou,“ říká Jitka, kterou také její nový přítel Marek hodně nutí k pohybu.

Reklama

Další články

Načítám