Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Léto klepe na dveře a celebrity se ve velkém houfují na klinikách krásy. Musejí totiž v hledáčku paparazziů vypadat pořád dokonale - jak v róbách na filmovém festivalu ve Varech, tak v plavkách a bez make-upu na dovolené u vody. To ostatně potvrzují i na Klinice Yes Visage, kde si celebrity podávají ruce.

SOS, léto je tady

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

My jsme v přípravách na léto potkali na Klinice Yes Visage úspěšnou topmodelkou Simonu Krainovou s Patricií Vittekovou, slovenskou zpěvačkou, vydavatelkou a bývalou manželkou kapitána slovenské fotbalové reprezentace. Nejsou v tom ale samy, kdo se na léto připravují. „V estetické medicíně a plastické chirurgii je období před létem velmi rušné a specifické v tom, že si již uvědomujeme příchod letních dní. Tedy čas odhalených těl, kdy se chce každý cítit dobře a vypadat přitažlivě. Stoupá proto zájem o zákroky, které souvisí s tvarováním křivek. Na poslední chvíli také klientky i celebrity zbavují pleť vrásek a rozjasňují ji k dokonalosti,“ potvrzuje primářka Kliniky Yes Visage Monika Kavková.

Zatočte s tuky co nejrychleji

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Návod na rychlé tělo do plavek zní Laserová liposukce SlimLipo. Že jste o ní už slyšeli? Je to v současnosti nejšetrnější a nejrychlejší liposukce estetické medicíny. Bezbolestná, bez nutnosti celkové anestezie a navíc po "vysátí" tuku sama vypne a přilne kůži zpět. To potvrzuje i MUDr. Martin Paciorek: "Na rozdíl od jiných liposukcí klienti nejvíce oceňují rychlý ambulantní zákrok s minimální zátěží bez nutnosti hospitalizace a dlouhé rekonvalescence,“ vysvětlil lékař Kliniky Yes Visage. SlimLipo navíc nevyřadí z normálního či pracovního života a lze ji snadno i utajit. Tuto liposukci využívá nejen nyní před létem i mnoho známých osobností. I někteří muži jako Petr Kotvald či Michal David.

Pevné břicho zpět

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ne vždy je to jen uložený tuk. Mnohdy oblast bříška trápí převis, povolená povislá kůže či povolené rozestoupené břišní svaly. Tento problém nelze vycvičit a většina maminek ho zná, vzniká totiž často po porodu. Řešením je moderní abdominoplastika či miniabdominoplastika, která dává bříšku zpět pevný tvar. A že v tom nejste samy? „Mám za sebou dva porody za poslední čtyři roky a je mi 41 let. Pokud lze povolené svaly stáhnout zase k sobě a vrátit bříšku zpět pevný tvar, proč se donekonečna trápit? Nezabere-li cvičení, prostě půjdu za primářem Krejčou na Kliniku Yes Visage,“ prozradila Simona Krainová. Tento zákrok lze také úspěšně zkombinovat s liposukcí v lipoabdominoplastikou.

Léto bez vrásek za 30 minut

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Mnoho nedostatků v obličeji lze snadno vyřešit i během 30 minut. „Profesionální estetická dermatologie v rukou kvalifikovaného lékaře si poradí s většinou problematických míst ve tváři s naprosto přirozeným výsledkem. Od jemných až po hluboké vrásky, nosoretní rýhy, povadající či naopak zakulacené tváře, nevýrazné rty nebo třeba kruhy pod očima. Populární je i YES Lifting, protože je rychlý, bez skalpelu a s ihned viditelným výsledkem. Ten "zavěsí a upevní" zpět pokleslé tkáně obličeje a krku a zvýrazní mladistvé kontury,“ prozradila primářka Kliniky Yes Visage Monika Kavková, kterou navštěvují i Simona Krainová, Alice Bendová, Tereza Kerndlová, Iva Kubelková nebo třeba Veronika Freimanová.

Nové tělo na léto zdarma

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chcete se i vy v létě chlubit novým tělem? Vyhrajte si proměnu snů od stejných profesionálů jako celebrity. Soutěžte o proměnu se Simonou Krainovou a Klinikou Yes Visage. Podrobnosti naleznete na webu kliniky.

Další články

Načítám