Hlavní obsah
Článek

Opravdu dost blízká osoba Josefa Rychtáře (65) se rozhodla bránit jeho čest a pro Super.cz pod příslibem stoprocentní anonymity (a to dokonce i před samotným Rychtářem) učinila rozsáhlou zpověď. Z ní vyplývá například i dost překvapivá informace. „Pepa má najednou po smrti Ivety Bartošové (†48) o dost víc peněz,“ tvrdí žena z jeho úzkého rodinného kruhu.

Nemáme za tím ale hledat nic nekalého. Naopak. „Když byla Ivetka naživu, tak protože spoustu měsíců nepracovala, musel táhnout všechny finance Pepča ze svého. I teď ještě sice platí hypotéku a energie, ale to mu brzo skončí. A skončilo mu už i další placení za Ivetu. Třeba velké nákupy snad každý víkend, když přijel na návštěvu Artur. A že toho bylo ještě mnohem víc. Odhadla bych to na desítky tisíc měsíčně,“ tvrdí informátorka.

Rychtář si podle ní ostatně finančně polepšil také před časem.. „Nejdřív přestal platit hypotéku synovi Pepovi, pak i nájem za syna Honzu, když se vrátil domů do Říčan, kde stejně dál platí za služby. A tak je jasné, že mu zbývá o dost víc peněz,“ konstatuje žena, která považuje Rychtáře téměř za svatého.

„Nikdy si na to, kolik ho Iveta stojí peněz, nestěžoval. Miloval ji a dělal to rád, i když věděl, že kdyby se jí něco stalo nebo kdyby se rozvedli, odešel by s prázdnou. Skutečně mu na ní záleželo,“ dodala.

Reklama

Další články

Načítám