Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Snaha Josefa Rychtáře (65), který se rozhodl konečně vystěhovat z domu Ivety Bartošové (†48) a klíče předat jejímu synovi Arturovi Štaidlovi (27), zatím vychází naprázdno, což ho podle našich informací od dámy, která má k vdovci až nebezpečně blízko, pořádně naštvalo. „Je to hrozný nevděk! Kvůli Arturovi utrácí strašně moc peněz a on se mu ani neozve,“ zlobí se zdroj z Rychtářova okolí.

„Pepovi došla trpělivost. Pořád musí platit energie, hypotéku, zkrátka všechny náklady na dům, a přitom ví, že vše připadne Arturovi. Připadá si jako blbec. Proto se snaží Artura dohnat. Taky by se na to mohl vykašlat a nic neplatit, ale to by po domě hned skočili exekutoři a na syna Ivety by po zaplacení pohledávek zbylo opravdu jen málo. Pepa mu chce zachránit dům po jeho mamince, proto ho štve, že mu ani neodpovídá na esemesky a dům si ani nechce převzít,“ dozvěděli jsme se.

Rychtář ale prý opravdu nehodlá bivakovat v Ivetině domě až do doby, kdy pozůstalé vyzve notářka k jednání a o všem rozhodne. „Ještě chvíli počká, ale podle mě víc jak dva týdny ne. Pak se sbalí a opustí to tady. Zbytečně to tam platí, i když mu tam nic nepatří a patřit nebude. Do Ivety za jejího života nacpal hromadu peněz, teď se mu ale logicky už nic zbytečně platit dál nechce,“ dodala žena.

Reklama

Další články

Načítám