Hlavní obsah
Článek

Jak Super.cz již informoval, říčanský podnikatel a shodou okolností také manžel Ivety Bartošové (†48) Josef Rychtář (65) konečně prolomil hradbu mlčení a našemu serveru řekl, že dům Ivety bez hádek přenechá jejímu synovi Arturovi. Přeje si jen, aby ho neprodával. A zdá se, že svůj slib začal plnit. Podle informací z jeho rodiny už si odstěhoval část svých věcí a snaží se dovolat synovi Bartošové Arturovi Štaidlovi (27), aby si přišel převzít klíče od domu a postaral se o zvířata!

„Nevím, proč do Pepči všichni tak šijí. Nikdy neměl v úmyslu v tom domě zůstávat. Ivetě chtěl opravdu jen pomoct a nešel po jejím majetku. Teď už se vzpamatoval z prvního šoku a je rozhodnutý dům okamžitě vydat Arturovi. Nemá problém mu ho předat,“ dozvěděli jsme se od jisté dámy, kterou možná váže a možná také neváže pokrevní pouto k manželovi Ivety.

Háček je ale prý v tom, že je vdovec uražený na Ladislava Štaidla, že mu hned v den smrti Bartošové vyhrožoval právníky, a tak s ním odmítá jednat. „Snaží se komunikovat s Arturem, ale marně. A tak zkoušel i lidi, kteří jsou s Arturem ve spojení. Zatím však nemá žádnou odezvu,“ dodala informátorka.

V jejích očích je Josef Rychtář hrdina, který se chová obrovsky čestně. Jen protistrana prý záhadně mlčí. Prý jako by jí vyhovovalo, že je Rychtář před národem za grázla.

Reklama

Další články

Načítám