Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tomu se říká comeback! Ivan Jonák, který seděl 18 let v base za objednávku vraždy své manželky, si statut celebrity pořádně užívá. Dokonce se nabízí za honorář na akce, chodí popíjet zadarmo do barů a nyní udělal velkolepou párty i ve svém domovském Discolandu v pražské Libni.

Nejdříve ale bylo potřeba diskotéku uklidit. Proto vyhlásil nábor na sociální síti, kde prosil, aby všichni dorazili už ráno pomoci s úklidem. A lákadel bylo víc.

"Pozor, pozor. Pokud nejste z Prahy a přijedete na naši párty 7.6.2014 vlakem či autobusem, tak v Discolandu vyměníte Vaši jízdenku za panáka luxusní značkové whisky," i takhle lákal možné návštěvníky své diskotéky Jonák.

Bohužel marně. Fanoušků Jonáka se na párty po osmnácti letech moc nesešlo a v prostorách klubu bylo jasné jen jedno. Pokud by chtěl opravdu rozjet diskotéku naplno, bude ho to stát pěkný balík! Popraskané stěny, polorozpadlé židle, nevzhledné toalety.

I tak ale bylo vidět, že je Jonák ve svém živlu a šťastný. Pozornost a mejdany si užívá. Obzvlášť v obležení polonahých slečen mu bylo nádherně. Tak uvidíme, co na nás přichystá příště.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám