Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Někdejší hvězda filmů pro dospělé Paula Wild moderuje na nové televizní stanici erotický pořad, kam si zve hosty na nezávazný pokec jak jinak než o sexu.

Paula si do studia pozvala manželku producenta Jiřího Pomeje (†54) Andreu (35), která se o postelových radovánkách s manželem nestyděla barvitě rozpovídat.

Pohledná tmavovláska prý s Jirkou překvapivě nehupsla do postele hned, jak se jí nastytla příležitost.

„My jsme se poznali, ale spali jsme spolu až po dvou měsících. První sex jsme měli v Plzni, kde jsme spolu byli pracovně, v hotelu, a hnedka potom jsme spolu po týdnu začali bydlet,“ prozradila v pořadu Erotikon temperamentní Andrea, jež si prý libuje v různých experimentech. A s Jirkou Pomejem se v posteli rozhodně nenudí!

„Vyzkoušeli jsme různé kostýmy, nebo i třeba jiná místa než jsou doma, latexový věci jsme snad měli všechny a v různých barvách. Jirkovi se líbí latex na omak, protože to klouže, ale líbí se nám i klasický kostýmy, letušky a tak dále,“ dodala s úsměvem Andrea, jež nesnáší bílý latex.

„Když jsem si oblékla bílý latex, tak jsem řekla, že ho nechci, protože v tom prostě každá ženská vypadá hrozně  - to holt musí být hubená a vysoká, takže ten máme doma schovaný, kdyby ho někdo chtěl, tak mu ho můžeme poslat,“ nabídla divákům nespoutaná Pomejeho manželka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám