Hlavní obsah
Článek

Chlapec na fotce, který už jako malý kluk ochotně pózoval na rodinných fotkách je urostlý moderátor Krimi zpráv Michal Janotka. Ten už jako malý u narozeninového dortu vystavoval na odiv své paže a dnes se chlubí vysportovanou postavou, kterou si doma hýčká moderátorka Odpoledních zpráv Sandra Parmová.

K jedné z našich nejatraktivnějších moderátorek se Janotka skvěle hodí a ne nadarmo se tomuto sympatickému páru přezdívá Barbie a Ken.

Už jako malý kluk byl Janotka zvídavým chlapcem, který si pořád něco brebentil. Tehdy ještě netušil, jak se mu jeho výmluvnost bude hodit.

„Já nevím, ale naši říkali, že už v kočárku jsem si pořád něco žvatlal a zpíval si. A taky jsem si dokázal zapamatovat dlouhé básničky nebo pohádky a potom jsem je prý pořád opakoval a vykládal,“ prozradil Janotka, který přiznal, že měl jako malý nejraději stavebnice.

„Na Vánoce jsem všechny zabalené dárky nejdřív protřepal. To proto, abych věděl, kde je, a otvíral nejdřív ty – a pak jsem stavěl a stavěl,“ zavzpomínal na dětství.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám