Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sto lidí, sto chutí, říká se, ale na jednom se přeci jen většina z nás shodne - extrémy nebrat. Majitelky příliš objemných tukových polštářů nebo naopak rachitických svraštělých tělíček, nevzbuzují na plážích ten nejvybranější estetický zážitek. A podobnou plejádu rozličných postav nabízejí i některé slavné tváře.

Že mezi celebritou a dokonalým tělem není vždy rovnítko, se můžete přesvědčit u objemné australské herečky a spisovatelky Ajay Rochester, která se v minulosti pokoušela hubnout i v televizním pořadu. Váhové výkyvy trápí rovněž anglickou zpěvačku a bývalou členku skupiny Atomic Kitten Kerry Katonu.

Pravým opakem jsou jim hvězdy, které to s touhou po štíhlosti dotáhly tak daleko, až na ně pohled na pláži vzbuzuje spíš lítost. Mezi nejznámější hubeňourky patří kromě mnohých modelek herečky Tara Reid a Nicole Richie.

Kapitola sama pro sebe jsou pak vyhublé a vysušené milovnice plastik Donatella Versace, hvězda amerických reality show Angela Raiola, neblaze proslulá ‚opalovací máma‘ Patricia Krentcil nebo stárnoucí bývalá topmodelka Janice Dickinson.

Reklama

Další články

Načítám