Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Exkluzivně na Super.cz dnes představuje Ewa Farna (30) své nové lyric video k písni Leporelo. Jedna z našich nejtalentovanějších zpěvaček na videu ukázala jen obličej, své tělo zpěvačka tentokrát skryla. Je ve hvězdách, jestli se jednalo o umělecký záměr nebo způsob, jak se vyhnout časté kritice za její postavu. Jedno se ale musí nechat - Ewa má v záběrech skvělý svěží make-up a efektně vábí diváky na své rtíky v barvě jahod.

„Stále víc se snažím na vlastních skladbách autorsky podílet, protože si chci prostě za svou věcí stát a to mě těší i baví zároveň,“ říká Ewa Farna a jedním dechem dodává: „Proto se i nové skladby včetně singlu rodí zejména v kruhu blízkých lidí, kterým věřím.“ Na mysli má tak svého bývalého partnera, respektovaného kytaristu a producenta Marcuse Trana, textaře Filipa Sázavského a v neposlední řadě i současného přítele a kytaristu své kapely Martina Chobota.

Nový singl „Leporelo“, který Ewa představila na Cenách Anděl, nepostrádá její typický drajv a pověstné emoce v hlase a hlavně nese i jednoznačné parametry hitu se silnou melodickou linkou, současným soundem a výrazným textem, který vypovídá o jejím současném pozitivním rozpoložení.

Ewa je zpět a jak dokázala i vystoupením na Andělech ve skladbě v rámci pocty Karlu Gottovi, je nabitá pozitivní energií, její pěvecký rezervoár má stále obdivuhodné kontury a neztratil nic na své přesvědčivosti. V současné době zpěvačka dokončuje novou desku, která by měla letos na podzim následovat úspěšné polské album (W)inna z loňského roku a bude to tak po pěti letech od vydání její poslední české studiovky netrpělivě očekávaná novinka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám