Hlavní obsah
Článek

Říká se, že dvakrát do jedné řeky nevstoupíš a že opakovaný vtip není vtipem. Tím se ale Jennifer Lopez (54) neřídí a my musíme uznat, že to není úplně špatná politika.

Zpěvačka na svůj středeční koncert v Bronxu totiž znovu oblékla kultovní šaty vytvořené italským módním domem Versace, které na sobě měla původně na udílení Grammy v únoru roku 2000. Opět se nám potvrdila teorie, že ta holka prostě nestárne.

Je pravda, že se nejednalo o úplně totožný model, vlastně to nebylo ani možné, neboť původní šaty, vyhlášené jako nejvíce ikonické šaty všech dob, jsou vystavené v muzeu Grammy v Los Angeles.

Tato kopie šatů více odpovídala potřebám hudebního vystoupení, a tak byl pověstný výstřih více umravněný zlatými spínacími špendlíky, také upevňující brož byla v jiném tvaru a pod šaty už zpěvačka neoblékla pouze zelené kalhotky, ale přiléhavé body.

Předtím, než se původní šifonový model navržený Donatellou Versace objevil na Grammy na těle Jennifer Lopez, tak šaty vynesla na módní přehlídku modelka Amber Valletta. Supermodelku v těchto šatech fotografoval také slavný fotograf Steven Meisel a šaty se staly hlavním modelem kampaně. Už v té době měly šaty s potiskem zelené džungle, citronovníků a bambusu s výstřihem k pupíku hodnotu v přepočtu přes tři sta tisíc korun.

Už v lednu roku 2000 si je oblékla Geri Halliwell (51) ze Spice Girls na udílení cen NRJ Music Awards ve Francii, v tomto případě ale model nevzbudil takovou světovou senzaci, jako když si je na sebe vzala exotická JLo.

Reklama

Další články

Načítám