Hlavní obsah
Článek

Herec Martin Zounar, který v Ordinaci hraje záporáka MUDr. Bohdana Švarce, který svým chováním dráždí každého diváka, vyrazil po dlouhé době do společnosti.

S přítelkyní Simonou a dcerou Claudií se ukázal na otevření nových prostor klinického centra a zářil spokojeností. Ač před dvěma lety procházel se svou přítelkyní velkou partnerskou krizí, teď je, zdá se, všechno v naprostém pořádku.

„Claudie je moje sluníčko a jsem šťastný táta. Rodina, tedy partnerka Simona a dcera, jsou to nejlepší, co v životě mám a budou vždycky na prvním místě,“ řekl viditelně spokojený Martin.

Zounar se už moc těší na letní dovolenou. „Určitě vyrazíme k moři, pak pobudeme u nás doma, najezdíme pár kilometrů na kole a samozřejmě budeme na chalupě. Plánuji odpočinek a relax. Po delší době si užiju prázdniny a pak, v jejich závěru, mne čeká točení dalších dílů Ordinace,“ dodal Zounar s tím, se jeho role v Ordinaci se bude nadále vyvíjet záporáckým směrem.

„Budu jen horší a horší. Co nadělám. Kdybychom ovšem byli všichni ti nejlepší, divák by se asi nudil. Tak proto tady budu já, aby bylo na koho nadávat,“ uzavřel s úsměvem herec.

Reklama

Další články

Načítám