Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Věčně zpocené dlaně, chodidla, promočené kruhy v podpaží, tvář neustále pokrytá potem. Poznáváte se v těchto obtížích? Pokud ano, rozhodně nejste sami. Podobnými problémy trpí na celém světě stovky tisíc, možná miliónů lidí, kteří marně hledají způsob, jak se tohoto typu nežádoucího pocení zbavit. Pokud ani vy nevíte, jak nadměrné pocení dostat pod kontrolu a začít normálně žít, určitě čtěte dále.

Jak poznáte, že trpíte nadměrným pocením?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Začínáte se potit ihned po probuzení? Jakmile jste byť jen trošku nervózní? Potíte se i v klidu nebo pokud na pocení byť jen pomyslíte? Jste celé léto promáčení a v zimě máte neustále promrzlé končetiny i jiné části těla? Používáte nejrůznější přípravky, antiperspiranty s vysokým obsahem hliníku, šalvějový čaj i jiné “babské rady”, ale pocení se vás stále drží jako klíště? Pokud jste odpověděli alespoň na některou z těchto otázek ano, trpíte nadměrným pocením. Neházejte však pověstnou flintu do žita, i nadměrné pocení se dá léčit, a to poměrně rychle a na dlouhou dobu.

Proč se nadměrně potíme?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

To nikdo přesně neví, lékaři se shodují na tom, že se jedná o dědičnou chorobu, která se projevuje nadměrnou aktivitou potních žláz, a to zejména na hlavě, v podpaží, na chodidlech, dlaních, zádech, ale i dalších částech těla. Pocení nejčastěji nastupuje v dětství, během puberty, u některých žen pak v období klimakteria. Klasické pocení pomáhá ochlazovat tělo při zátěži a slouží k odvodu škodlivin. Pocení nadměrné je však již patologický stav, který způsobuje tolik zdravotních a psychických problémů, že je třeba s ním něco dělat.

Metody léčby nadměrného pocení

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Mnoho lidí, a často bohužel ani sami lékaři neví, co s nadměrným pocením dělat. Pacient tak zůstává osamocen a odkázán na mnoho neúčinných řešení slibujících nemožné. Mezi alespoň trochu účinná a v minulosti hojně používaná řešení můžeme zahrnout botulotoxinové injekce a operaci zvanou hrudní sympatektomie. Injekce jsou však velmi drahé, a když už účinkují, tak maximálně 3 měsíce. Operace je zase natolik riziková, že ji s klidným svědomím nelze doporučit nikomu. V poslední době se lékaři i pacienti shodují na jednom. Chcete se opravdu nadměrného pocení zbavit? Zkuste Electro Antiperspirant!

Electro Antiperspirant používají tisíce lidí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Electro Antiperspirant je přístroj, který ohromil lékaře i pacienty, kteří trpí nadměrným pocením kdekoli na těle. Díky patentované technologii se jedná o nejbezpečnější zařízení svého typu na světě, u kterého byla pod dohledem renomovaných lékařů klinicky prokázána účinnost u absolutně všech pacientů, kteří se ho rozhodli použít. Pokud to s řešením nadměrného pocení myslíte opravdu vážně, máte jedinečnou možnost zbavit se ho jednou provždy. Díky záruce vrácení peněz v případě nespokojenosti navíc nemáte co ztratit, můžete jen získat.

Další články

Načítám