Hlavní obsah
Článek

Herečka Miroslava Pleštilová (48) patřila ve druhé polovině osmdesátých let k často obsazovaným televizním herečkám. Diváci si ji pamatují zejména díky rolím pohádkových princezen, ale objevila se i v několika televizních komediích a filmech.

Po revoluci už jsme sympatickou herečku na obrazovkách moc nevídali - nejvíc si ji diváci pamatují coby učitelku Plecitou z Obecné školy či ze seriálu Hříchy pro pátera Knoxe. Na začátku druhého tisíciletí chytla druhý dech a zahrála si hned v několika seriálech (Pojišťovna štěstí, Ordinace, Vyprávěj).

Ač už jí táhne na padesát, neztratila nic ze svých půvabů a pořád diváky oslňuje neuvěřitelným šmrncem a jiskrou v oku. A snad právě proto si zahraje i v novém seriálu Svatby v Benátkách, kde bude hrát seriálovou manželku charizmatického herce Jiřího Dvořáka.

Idol ženských srdcí si střihne roli neúspěšného herce Ivana Drozda, jemuž bude manželka Marika i tak velkou oporou. Není to jediný primácký seriál, v němž se Pleštilová objevila. Diváci někdejší představitelku princezen vídají také v Cestách domů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám